Připravte se teď
Letecký pohled na harmonicky uspořádanou krajinu s meandrující cestou a rybníkem, obklopený zelenými poli a lesy, ilustruje, jak komplexní pozemkové úpravy přispívají k lepší přístupnosti pozemků, ochraně přírodních zdrojů a zlepšení ekologické stability krajiny.

Územní plánování a regionální rozvoj

Zabýváme se zpracováním všech typů územně plánovacích podkladů a dokumentací, projektujeme pozemkové úpravy.
Potřebuji pomoci v této oblasti

Chcete se nás na něco zeptat?

Jiří Jedlička, obchod

Ing. Jiří Jedlička, Ph. D.

Napište nebo zavolejte, ochotně zodpovíme vaše dotazy
Adaptace a mitigace
pod jednou střechou
Komplexní řešení a holistický přístup
propojujeme specializované obory a vyvíjíme inovativní řešení
Zkušenosti
stavíme na zkušenostech z projekčních ateliérů, inovativních technologií a dobré praxi
Výzkum a vývoj
jsme zapojení do řešení řady vědecko-výzkumných a inovačních projektů

Co jsme schopni zajistit

sme schopni zajistit zpracování komplexních pozemkových úprav, a to jak jednoduchých (JPÚ), tak i komplexních (KoPÚ). Dále nabízíme zpracování a aktualizaci územně analytických podkladů, které slouží jako východiska pro územní plánování a zahrnují různé analýzy a průzkumy pro udržitelný rozvoj území. Pro obce a města poskytujeme strategické plány rozvoje, zahrnující koncepční dokumenty, konkrétní projekty a zajištění procesu SEA. Také zpracováváme územní studie krajiny, které jsou klíčové pro využití nezastavěného území v rámci správních obvodů ORP. A konečně, nabízíme zpracování územních plánů obcí, včetně prostorového uspořádání a veřejné infrastruktury, které zajistí ochranu území a udržitelný rozvoj obce.
Co vám pomůžeme vyřešit
Pomůžeme vám vyřešit efektivní uspořádání a využití vašich pozemků, ať už se jedná o jejich scelování, dělení nebo zajištění přístupu. Vyřešíme složité majetkoprávní vztahy a zpřesníme katastrální evidenci pomocí digitálních map. Pomůžeme s přípravou strategických plánů rozvoje obcí a měst, včetně konkrétních projektů a dlouhodobých koncepcí. Dále vám navrhneme řešení pro ochranu životního prostředí, vodohospodářská opatření, a zvýšení ekologické stability krajiny. Naše územní studie a analytické podklady podpoří udržitelný rozvoj vašeho území a pomohou vám s efektivním plánováním infrastruktury.

Připraveni pomáhat

v územním rozvoji a plánování

Ozvěte se mi. Jsem tu pro vás.

Jiří Jedlička, obchod

Ing. Jiří Jedlička, Ph. D.

Napište nebo zavolejte, ochotně zodpovíme vaše dotazy

Často se nás ptáte

Kdo tuto službu využil

,,S místní energetickou koncepcí jsme velmi spokojení a s firmou ASITIS dále spolupracujeme na realizaci opatření navržených v MEK – konkrétně na realizaci fotovoltaik pro základní školu a mateřskou školu, dále pak na vypracování energetických posudků, PENB a klimatických prověření investic. Jsou zde ale i další témata, která s firmou ASITIS společně řešíme, jako například založení energetického společenství. Osobně velmi hodnotím komplexnost služeb ASITIS. Víme, že se na ASITIS, jako na odborníky se znalostí energetického trhu, můžeme vždy spolehnout. Každý jimi navržený krok má smysl a posune naši obec dopředu.”

Blažena Galiová
starostka obce Šardice
Všechny reference
Martin Vokřál, jednatel ASITIS s.r.o.
Martin Vokřál
jednatel společnost ASITIS

Jsme připraveni ke spolupráci

Stačí se nám jen ozvat a rádi vám pomůžeme s některou z našich služeb
Martin Vokřál
jednatel společnost ASITIS
Spolupráce

Související články

Související témata